WALLHANG | Crazy People City Duvar Örtüsü

WALLHANG Duvar Örtüsü Hakkında Bilmek İstediğiniz 5 Şey

Bir odayı değiştirebilme gücünü ve yaratıcı tasarımlarla duvarları süslemeyi seviyoruz. Türkiye’de henüz yeni olan bu ürünler ile bunları ülkemizde ilk kez yapan ve tasarım fikirleri ile öne çıkan WALLHANG tüm yaşam alanları için yaratıcı tasarımlara sahip kaliteli duvar dekorasyon ürünleri yapan bir markadır. Duvarlarınızda uzun yıllar kullanabileceğiniz kalitede, çeşitli stillerde yaratıcı tasarımlara sahip duvar örtülerini keşfedin!

  1. Duvar örtüsü nedir?

Günümüzde duvar örtüsü, üzerinde resim ve desen bulunan ve duvara asılmak üzere dokunmuş olan duvar halısından farklı olarak, duvara asmak için tasarlanmış herhangi bir kumaş parçasını ifade etmektedir. WALLHANG, kaliteli polyester kumaştan üretilen özgün tasarımlı duvar örtüsü ürünleri farklı ölçülere sahiptir. Bunların kenarları dikişlidir. Yapımında kullanılan malzeme açısından WALLHANG duvar örtüsü çok hafiftir ve ipeksi bir dokunuş hissi verir; ayrıca yumuşaktır ve cilde dosttur.

WALLHANG duvar örtüsü iç ve dış mekan kullanımı için oldukça dayanıklıdır. Baskısı zamanla solmaz, uzun ömürlü renk kalıcılığına sahiptir. Canlı ve parlak renkleriyle yaşam alanınızı canlandırmanın en kolay yoludur.

  1. Asılacak en iyi yer neresidir?

Duvar örtüsü dekoratif olmasının yanı sıra bir ifade biçimidir, diğer insanlara sizin hakkınızda bir şeyler anlatır. Herhangi bir alana mükemmel bir katkı sağlar, ancak en büyük etkiyi yapabileceği yerlere asılırlar. Evin tüm odaları için uygundur. Odanıza bohem bir doku ve çekicilik katacaktır; evinizdeki herhangi bir odayı modern fakat eterik bir yere kolayca dönüştürebilir. Nereye asılacağına karar verirken, kendi yaratıcı sezginizin size rehberlik etmesine izin verin. Onları bir koltuk, yatak, şifonyer üzerine veya neredeyse duvar kağıdı etkisi yaratabilecekleri daha küçük bir duvara asabilirsiniz.

WALLHANG | Crazy People City Duvar Örtüsü
WALLHANG Crazy People City duvar örtüsü, Sinem'in evi (İstanbul, Türkiye).
  1. Nasıl asılır?

Harika! WALLHANG’in bu konuda mükemmel bir fikri var. İnsanların duvarlarının zarar görmesi konusundaki endişelerini biliyoruz. WALLHANG duvar örtüsü ile birlikte gönderilen yapışkanlı iki adet özel testere dişli duvar askısı, duvara zarar vermeden asma, kolay uygulama, kolay çıkarma ve çeşitli yüzeylerde kullanım imkanı verir. Yapışkanlar sayesinde güçlü bir şekilde tutunurlar ve temiz bir şekilde çıkarlar. Arkalarında çatlak, delik, hasarlı sıva veya yapışkan kalıntısı bırakmazlar. Böylece duvara zarar vermeden kolayca istediğiniz şekilde asabilirsiniz ve dilediğiniz zaman yerini değiştirebilirsiniz, hiçbir sorun ve zorluk yaşamayacaksınız. Bunu eski yöntemler kullanarak yapmak da tabii ki mümkün; ihtiyacınız olan tek şey iki adet küçük çivi ya da raptiye.

WALLHANG | The Great Wave Duvar Örtüsü

WALLHANG The Great Wave duvar örtüsü. Azra'nın evi (Budapeşte, Macaristan).

Eğer duvarda değil de seperatör gibi bir mobilya üzerinde kullanmak isterseniz çözüm oldukça basit; küçük mandallar kullanmanın da farklı bir havası vardır.

WALLHANG | Flower Power Duvar Örtüsü

WALLHANG Flower Power duvar örtüsü. Egemen'in evi (İstanbul, Türkiye).

WALLHANG | Flower Power Duvar Örtüsü

WALLHANG Flower Power duvar örtüsü. Egemen'in evi (İstanbul, Türkiye).

  1. Nasıl bakım yapılır?

WALLHANG, sevkiyat sırasında güvenli korumayı sağlamak için özenli önlemler almaktadır. Nitekim, internetten satın aldığınız ürünün size sağlam ulaşması gerekmektedir. WALLHANG internet sitesinden satın aldığınız ürününüz bir paket içerisinde dikkatlice katlanmış olarak gönderilir; ürünü korumak için naylon ambalaj içerisine yerleştirilir ve kutulanır. Paketi açtıktan sonra ürünü asarken ellerinizi kullanarak nazikçe düzeltebilirsiniz. Eğer ürününüzde ciddi kırışıklıklar varsa bunun düzeltmenin en iyi yolu ütü kullanmaktır. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey soğuk ütüleyiniz. Eğer duvar örtüsü kirlenirse bunu hiç dert etmeyin, elde ya da makinede soğuk suda (en yüksek 30°C sıcaklıkta) düşük devirde nazikçe yıkayabilirsiniz.

  1. Duvara asmak dışında başka bir şekilde kullanılabilir mi?

Evet, duvar örtüsü çok yönlü bir üründür. Duvar için tasarlanmıştır; ancak tavana asabilir ya da dekoratif amaçlı olarak yatak örtüsü, masa örtüsü, perde, koltuk örtüsü, plaj şalı, yoga matı olarak da kullanabilirsiniz.

WALLHANG duvar örtüleri, kullanımları yalnızca sizin hayal gücünüzle sınırlı olan sonsuz bir yaratıcılık ile ilgilidir.

Bloga dön