Evinizi Wallhang Duvar Örtüsü İle Donatın..

Evinizi Wallhang Duvar Örtüsü İle Donatın..

Evde vakit geçirmekten keyif alanlardanız. Evinizde yaşamak, onu sevdiğiniz ve onunla ilgilendiğiniz sürece mutlu ve sağlıklı bir yuva olmasına yardımcı olacaktır.

Evde dolu dolu zaman geçirme ve beraberinde olumsuz gelişmelerden uzaklaşmak için korunmamız birçok şey var. Evinizi yaşayanlar. Küçük dokunuşların gülümsemeyin; ortalığı dağıtın ve kutulardan bakmayı sevdiğiniz şeyleri çıkartarak eğlenin. Size ilham veren küçük varlıkların kıymetini bilin. Eşyalara işletim, geçmişi hatırlayın; hayatınıza nasıl girdiğinize gülümseyin. Dekorasyonda kendi tarzınızı korumak; sizi mutlu eden ve gülümsemeden şeyleri birleştirin. Evinizle ilgili olumlu şeylere odaklanmanın, evden uzaklaşmanın tadını çıkarın. Kitap okumak, müzik dinlemek, televizyon, dizi ve film izlemek, yemek ve spor yapmak ilk akla gelenlerdir. Yazmak, resim yapmak, dikiş dikmek, dekoratif objeler üretmek gibi hobilere zaman ayırabilirsiniz. Ailenizle zaman geçirebilir, birlikte yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa, o beden en iyi dost olacaktır.

Evlerinizi sizi ve rahat ettirecek, motivasyonunuzu mutlu edecek bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Evinizde uzun süreden beri yapmayı planladığınız tamir ve taşımaları yapabilir; ev dekorasyonunuzu değiştirebilirsiniz. Bunun için bizim de size bazı ev dekorasyon önerilerimiz var.

Evde veya ofiste çalışmak için bu duvar örtüsünü öneriyoruz. Çalışma alanınıza Yüce Atatürk Duvar Örtüsü asabilirsiniz. O beden ışık olacaktır.

DUVARHANG |  Atatürk Duvar Örtüsü

DUVAR ASKISI Yüce Atatürk duvar örtüsü.

Odanızı güneşle tasarlayın, her gününüz aydınlansın. Aydınlık odalarının bizi daha mutlu, daha canlı hissettirdiği doğru. Odalarınızdaki doğal ışık miktarı ruh halinizi gerçekten hissedin. Güneş ışığı ve D vitamini ile dolu bu kutsanmış ışınlar boyutu olumlu etkiler. Odalarınıza doğal ışık getirmenin birçok yolu var. Dekorasyonda aynalar, açık renkli hafif perdeler, camlı şeffaf camlar, ışık seçici ve emici olmayan duvar bantları kullanmak bunlardan bazıları.

DUVARHANG |  Sunshine Duvar Örtüsü

WALLHANG  Sunshine  duvar örtüsü.

Her zaman doğayı özlüyor ve ona gitmeyi arzuluyoruz. Eğer ona gidemiyorsanız, bakabileceğiniz bir duvar örtüsünü odanıza asabilirsiniz. Doğa bize her zaman olduğu gibi ilham kaynağı ve umut   verici olacaktır.

 WALLHANG Vincent Van Gogh Irises-İrisler Duvar Örtüsü

 

Deniz manzarasında ufuklara dalabilirsiniz.

DUVARHANG |  Deniz Manzarası Duvar Örtüsü

WALLHANG  Deniz Manzarası  duvar örtüsü.

Retro uzay parçaları duvar örtüsünde yıldızları seyredebilir; uzayın derinliklerine yolculuk yapabilir.

DUVARHANG |  Carina Nebula II Duvar Örtüsü

WALLHANG  Carina Nebula  II  duvar örtüsü.

Death or Glory Duvar Örtüsü ile motivasyonu hissedin.

WALLHANG Death or Glory - Ölüm ya da Zafer - Duvar Örtüsü

 

Duvar örtülerimizi sizin için tasarlıyoruz. Ürünlerimiz Türkiye'de üretilmektedir. 

Sağlıcakla kalın ve kendinize iyi bakın; sağlıklı ve mutlu günler için.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

destek@wallhang.com.tr

Bloga dön